Het wordt steeds duidelijker: mensheid is beter af zonder klimaat

Foto: Scherbinator / Shutterstock.com

Maandag werd een alarmerend klimaatrapport gepresenteerd door het internationale klimaatpanel IPCC van de VN. Het rapport maakt eens te meer duidelijk dat de mensheid beter afscheid kan nemen van het klimaat.

Volgens het IPCC blijft het klimaat de mensheid nog decennialang achtervolgen met allerlei onaangename problemen, zoals hittegolven, droogte en overstromingen. Door deze problemen komt de leefbaarheid van onze planeet ernstig in gevaar. Reden voor steeds meer wetenschappers om te pleiten voor het afschaffen van het klimaat. Deze relatief simpele administratieve handeling zou de mensheid veel ellende kunnen besparen.

Troy Elderwood, taalwetenschapper aan de Universiteit van Wigham, is een van de wetenschappers die pleiten voor afschaffen het klimaat: “Ooit trokken bloeddorstige dinosauriërs over onze aardkloot. Deze wezens zouden een enorm gevaar opleveren voor de moderne mens. Daarom is het maar goed dat Adam en Eva deze diersoort uit de Bijbel hebben weten te houden. Datzelfde moeten wij nu ook doen met het klimaat. Gewoon negeren en ontkennen dat onding. Dan zal je zien dat alle klimaatgerelateerde problemen als sneeuw voor de zon zullen oplossen.”

 
Deel dit artikel: