23 ℃

Henk Krol: “Nederland misschien nog niet klaar voor mij als premier”

Henk Krol: “Nederland misschien nog niet klaar voor mij als premier”
Foto: Dutchmen Photography / Shutterstock.com

ZEEWOLDE - BVNL-politicus Henk Krol was naar eigen zeggen goed voorbereid op de functie van premier, maar denkt dat Nederland misschien nog niet klaar is voor het kabinet Krol.

Na de VVD, 50Plus, PvdT, en Lijst Henk Krol was Henk Krol nu verkiesbaar namens BVNL. Bij de verkiezingen slaagde BVNL er echter niet in om de grootste partij te worden. “Bij een hertelling is nog van alles mogelijk”, nuanceert Krol. “Maar het lijkt erop dat veel kiezers per ongeluk op een andere partij hebben gestemd, omdat ze niet wisten bij welke partij ik zit.”

De kans dat Krol nu al premier wordt lijkt inderdaad niet zo groot. “Maar dat neem ik de kiezer niet kwalijk”, stelt de welbespraakte politicus uit Zeewolde. “Je moet niet vergeten dat de mensen twaalf jaar Mark Rutte achter de rug hebben. Om dan in één keer door te gaan met een charismatische, meevoelende en bovenal intelligente visionair als ik, dat is misschien een iets te grote stap. Je moet kiezers én partijen rustig de tijd geven om mij te ontdekken.”

 
Deel dit artikel: