23 ℃

Helma’s vakantieliefde laat niets van zich horen

Een drama voor de 62-jarige Helma Botters uit Eindhoven. De jongen waarop ze tijdens haar vakantie stapelverliefd werd laat niets meer van zich horen. Via de media probeert ze met hem in contact te komen.

Foto: D. Ribeiro / Shutterstock.com

Helma’s avontuur begon vijf weken geleden, tijdens haar vakantie in Salou. “Daar kun je ’s avonds leuk stappen. Ik ging elke avond naar de Fiesta Bar. Daar heb ik hem op de tweede avond ontmoet”, zwijmelt Helma.

Voor Helma was het liefde op het eerste gezicht. “Donker haar, mooi gespierd lijf, helemaal mijn type. Al snel kregen we oogcontact. En van het een kwam het ander, als je begrijpt wat ik bedoel. Tien jaar na het overlijden van mijn man was ik eindelijk weer verliefd. We hadden zo veel plannen samen. Hij zei zelfs dat hij met me wilde trouwen.”

Bij het afscheid drukte Helma een briefje met haar telefoonnummer in zijn hand. Maar nu ze terug is in Nederland, blijft het stil. “Geen telefoontje, geen mailtje, helemaal niets”, zucht ze. “Ik begrijp er helemaal niets van. Misschien is hij het briefje kwijtgeraakt, of durft hij niet te bellen. Hij is misschien in de war door al die vlinders in zijn buik.”

Helma probeert wanhopig in contact te komen met haar vakantieliefde: “Zijn naam heeft hij nooit verteld. Dat was niet nodig, zei hij. Hij heeft kort haar, een gebruind lichaam en droeg van die slippers die tussen je tenen zitten. Hij moet een jaar of 25 zijn geweest. Ik hoop dat ik op deze manier met hem in contact kan komen. Hij noemde mij steeds ‘Aspiradora’. Zet dat er maar bij, dan weet hij dat ik het ben.”

 
Deel dit artikel: