13 ℃

Heftruckchauffeurs komen met alternatief plan corona-aanpak

Foto: Dmitry Kalinovsky / Shutterstock.com

Steeds meer Nederlanders zijn de coronamaatregelen spuugzat en willen dat het kabinet het virus anders aanpakt. Een groep heftruckchauffeurs presenteert vandaag een alternatief plan aan het kabinet.

De heftruckchauffeurs hebben zich verenigd in de stichting Heftruckchauffeurs Met Verstand Van Virale Infectieziekten (HMVVVI). De stichting stelt via Facebook een grote hoeveelheid kennis over het virus beschikbaar. Daarnaast komen de heftruckchauffeurs met een uitgebreid advies aan het kabinet. “Allereerst willen wij dat alle coronamaatregelen worden afgeschaft. Daarna gaan we kijken wat er verder nog moet gebeuren”, licht heftruckchauffeur John Boenkers toe.

“In de afgelopen week hebben wij het virus uitgebreid bestudeerd. Via internet hebben wij ons zes dagen lang in het coronavirus verdiept, dus je kunt rustig zeggen dat wij een woordje kunnen meepraten over deze ingewikkelde materie”, aldus Boenkers. “Het coronabeleid is nu volledig gebaseerd op de adviezen van virologen. En daar gaat het mis. Het wordt echt tijd dat het kabinet gaat luisteren naar heftruckchauffeurs met verstand van virale infectieziekten.”

 
Deel dit artikel: