Heftruckchauffeur verder als Bekende Nederlander

Rob van Dreumelen is vanaf nu een BN’er. Dat maakte de 43-jarige heftruckchauffeur bekend via Twitter. “Na jarenlang als onbekende Nederlander door het leven te zijn gegaan is het nu tijd voor eeuwige roem”, aldus Van Dreumelen.

Foto: Levent Konuk / Shutterstock.com

Steeds meer mensen kiezen voor een toekomst als Bekende Nederlander. Van Dreumelen is daarop geen uitzondering. “Ik werk al vijfentwintig jaar als heftruckchauffeur. Leuk werk, maar na al die jaren wil je weleens wat anders”, vertelt hij. “Na lang twijfelen heb ik besloten om Bekende Nederlander te worden.”

De status van Bekende Nederlander biedt veel voordelen. Zo wordt Rob binnenkort uitgenodigd voor filmpremières en krijgt hij aandacht in de media. Ook mag hij voortaan bij de Amsterdam ArenA via de artiesteningang naar binnen. Van Dreumelen heeft grootse plannen: “Volgende week heb ik mijn eerste fotoshoot. Daarna verschijnt een artikel over mij in De Telegraaf. Volgens De Telegraaf is elke boerenlul een Bekende Nederlander, dus waarom ik niet?”

Van Dreumelen moet morgen nog paar pallets vaatwassertabletten lossen. Daarna verwacht hij te worden uitgenodigd als tafelheer bij De Wereld Draait Door.

 
Deel dit artikel: