13 ℃

Hanny ontving een walgelijke kaart met de tekst ‘prettige kerstdagen’

Foto: Brico lage / Shutterstock.com

Er is ruzie binnen de familie Van Heemsbroek. De 63-jarige Hanny van Heemsbroek ontving van haar broer Henk een kaart met de walgelijke tekst ‘prettige kerstdagen’. 

“Ik had tot nu toe eigenlijk nooit problemen met mijn broer”, vertelt Hanny. “We hadden nooit veel contact, maar ook geen ruzie of zo. Ik heb geen idee waar ik deze smakeloze kaart aan verdiend heb.”

Hanny verheugde zich op een gezellig kerstfeest met al haar kinderen en kleinkinderen, maar de coronamaatregelen gooiden roet in het eten. Toch ontving ze een kaart met de uitermate cynische tekst ‘prettige kerstdagen’.

“Ik kan best tegen een grapje, maar je kunt ook te ver gaan”, zegt Hanny geïrriteerd. “Hoezo, prettige kerstdagen? Door de maatregelen is er van prettige kerstdagen uiteraard geen sprake meer. Mijn broer weet dat donders goed. Toch vond hij het kennelijk nodig om dat er nog even in te wrijven met een kaart. Waar haalt hij het gore lef vandaan?”

Hanny hoeft haar broer voorlopig niet meer te zien: “Na deze smerige streek ben ik klaar met hem. Hij mag de boom in met zijn ‘prettige kerstdagen’. Schei uit zeg. Hij had ‘prettige kerstdagen’ recht in mijn gezicht moeten zeggen. Maar daar heeft hij het lef niet voor. Klootzak.”

 
Deel dit artikel: