24 ℃

Hamsteraars hamsteren laxeermiddelen om van wc-papier af te komen

Foto: Jason Salmon / Shutterstock.com

Hamsteraars leven in onzekere tijden. Waren ze in eerste instantie nog dolgelukkig dat hun hele huis volgestouwd stond met tientallen pakken toiletpapier, inmiddels blijkt de nood minder hoog. De supermarkten vullen zonder blikken of blozen dagelijks, en soms zelfs tweemaal per dag, hun vakken aan met nieuwe pakken wc-papier.

Dit brengt de hamsteraars in grote verlegenheid. Gingen ze er in eerste instantie nog van uit dat familieleden en buren huilend voor hun huis zouden smeken om een paar velletjes papier, inmiddels zijn ze zelf het lachertje van de familie en de straat. Hamsteraars kunnen hun woning bijna niet meer in door alle XXL-pakken die alle hoeken en gaten van het huis beslaan. En dus proberen ze nu met laxeermiddelen op organische wijze van hun wc-papier af te komen.

Hamsteraar Jos Keuneman (42) heeft vanmiddag bij de plaatselijke drogist alle laxeermiddelen opgekocht. “Ik heb thuis zestig familiepakken toiletpapier. Ik hoop dat ik het hiermee kan wegpoepen”, zegt hij. “Voor de zekerheid laat ik nog wat filet americain buiten de koelkast rijpen, daarmee moet het zeker lukken.”

 
Deel dit artikel: