14 ℃

Halloween: Op stap met mannenverleidster Gerrie (55)

Het van oorsprong Keltische feest Halloween wordt ook in ons land steeds populairder. Op diverse plaatsen in ons land werd het griezelfeest uitbundig gevierd. De inmiddels 55-jarige mannenverleidster Gerrie Slotemaker zag in Halloween een prima aanleiding voor het vinden van een date. Wij volgden haar.

Foto: Kletr / Vseb / Alexandre Aveiger / Africa Studio / Shutterstock.com

Slechts gehuld in een uitdagend heksenpakje stapt Gerrie op de bus naar Zwolle. “Ik heb er zin in”, begint ze met haar zwoele, doorrookte stem. “Vandaag gaat het lukken, ik weet het zeker. Dit wordt mijn avond.”

Aangekomen in Zwolle stappen we de eerste de beste discotheek in. Na een paar drankjes heeft de Hoogeveense schone beet. Een in draculakostuum gehulde jongen van een jaar of 22 loopt met Gerrie mee naar de uitgang. Hij is overduidelijk stomdronken. Eenmaal buiten stappen ze op de bus naar Hoogeveen. “Ik zei toch: dit wordt mijn avond”, lacht Gerrie.

De volgende ochtend vinden we Gerrie tegen alle verwachtingen in alleen aan de ontbijttafel. “Nee, het is uiteindelijk niets geworden”, zucht ze. “Hij ging mee naar mijn slaapkamer. Maar toen ik mijn kleren uittrok en hij mijn mooie, rijpe lichaam zag, moest hij overgeven. Die jongen werd ineens heel bang. Ja, dat is natuurlijk ook wel een beetje het doel van Halloween.”

 
Deel dit artikel: