19 ℃

Haagse vrijgezel (48) leidt al jaren een geheim dubbelleven

De Haagse concertpianist Mark R. blijkt er al jaren een geheim dubbelleven op na te houden. Bronnen melden aan Nieuwspaal dat Mark R. mogelijk ook in de politiek actief is. In het diepste geheim zou hij al bijna vijf jaar premier zijn.

Mark R. is een bekend gezicht in het Haagse uitgaanscircuit. We kennen hem als de joviale vrijgezel die regelmatig een biertje drinkt in zijn stamkroeg De Posthoorn. Maar overdag blijkt hij zich bezig te houden met iets heel anders dan pianospelen.

Het dubbelleven van Mark R. werd ontdekt door een vriend (naam op de redactie bekend, red.). “Het viel me op dat Mark R. de laatste tijd wel erg vaak op televisie is. Ook heeft hij meningen over zaken waar je als concertpianist normaliter niet mee bezig bent. Dat vond ik verdacht, dus toen ben ik dat gaan uitzoeken”, vertelt de vriend.

Al snel kwam aan het licht dat Mark R. in het diepste geheim premier van Nederland is. Zijn vrienden zijn stomverbaasd. “Voor ons leek Mark een heel normale jongen. Hij zei je op straat altijd vriendelijk gedag en zo. Ik had veel achter hem gezocht, maar politiek? Dat nooit. Hij kon vroeger altijd zo goed leren.”

 
Deel dit artikel: