17 ℃

Gwen’s horrordate: “Hij had een tweedehands auto”

Elke maand onthullen lezers hun ergste dating-verhalen. Vandaag vertelt Gwen Backert over haar horrordate. Hij kwam aan in een tweedehands (!) auto.

Foto: Dragon Images / Shutterstock.com

“Ik kende hem via Tinder. Eigenlijk vond ik hem niet zo leuk, tot hij vertelde dat hij een BMW heeft. Nou, toen wilde ik natuurlijk wel met hem afspreken”, vertelt Gwen (25).

Gwen en haar date spraken af in een Amsterdamse koffietent. “Hij verscheen keurig op tijd, inderdaad met zijn BMW. Aan het kenteken zag ik al meteen dat het foute boel was. Die auto was minstens drie jaar oud. Ik kon wel door de grond zakken”, zegt ze.

Gwen vluchtte direct naar het toilet. “Daar belde ik stiekem de RDW om de gegevens van de auto te checken. De BMW bleek inderdaad al een paar jaar oud. Maar dat was nog niet het ergste. Hij was niet de eerste eigenaar. Die pauper reed in een tweedehandsje!”

De date was natuurlijk snel klaar. “Ik vraag me af waar hij het lef vandaan haalde. Ik zie weleens meiden naast hun vriend in een tweedehands auto zitten. Dan denk ik: waarom laat je je zo door een man behandelen? Heb je dan geen enkel zelfrespect?”

 
Deel dit artikel: