17 ℃

Golddigger Priscilla opgelicht via datingsite

Vorig jaar schreef de Utrechtse golddigger Priscilla Roes (25) zich in bij een datingsite. Zonder dat ze het wist, kreeg ze een relatie met een goudeerlijke, hardwerkende man met een modaal inkomen. Priscilla is er kapot van.

priscillaPriscilla werkt parttime als kassamedewerker in een supermarkt. Veel eisen stelt Priscilla niet aan haar ideale man. “Hij moet rijk, slim en superknap zijn. En natuurlijk moet hij veel geld hebben”, zegt ze.

Via een datingsite kwam Priscilla in contact met Marco, een 30-jarige teamleider uit Utrecht. “Tijdens onze eerste tien dates betaalde hij alles gewoon. Hij betaalde ook mijn boodschappen, omdat ik zei dat ik effe krap zat.”

Het ging pas mis toen Priscilla’s auto stuk ging. Marco nam al zijn spaargeld op en kocht voor haar een Renault Twingo. “Een tweedehandsje! Die auto was al vier jaar oud! Wat denkt hij wel! Hufter. Dat laatste heb ik toen ook in zijn bankstel gekrast, zó boos was ik.”

Priscilla heeft zich inmiddels opnieuw ingeschreven bij de datingsite. “Veel eisen heb ik niet. Hij moet gewoon rijk, slim en superknap zijn. En natuurlijk moet hij veel geld hebben.”

 
Deel dit artikel: