11 ℃

Goed nieuws over Lilian Marijnissen: ze leeft nog

Foto: YT CC

Er is goed nieuws te melden over SP-leider Lilian Marijnissen. De politica blijkt ondanks haar politieke onzichtbaarheid nog steeds te leven.

Politiek verslaggever Qander van Welp kon vandaag uitermate goed nieuws melden. Lilian Marijnissen is dan wel maandenlang afwezig in de media en politieke arena, maar ze is gelukkig nog steeds springlevend. Volgens Van der Welp was dat een pak van zijn hart: “Je schrikt toch even als een politiek leider totaal onzichtbaar is in het debat. Maar we hoeven ons geen zorgen te maken. Buiten de politiek is ze springlevend. Op internet zijn beelden ontdekt waarop is te zien dat Lilian nog leeft.”

Een woordvoerder van de SP laat weten dat inderdaad niemand zich zorgen hoeft te maken over Lilian: “Er gebeurt weinig in Den Haag, dus doet Lilian het wat rustiger aan. Op een nieuw regeerakkoord, een pandemie en een toeslagenaffaire na is er weinig aan de hand in ons landje. Geen enkele reden voor Lilian om juist nu scherp te zijn. Bovendien heeft ze een hond, een kat en vijf kamerplanten. Dus ja, dan houd je niet zo heel veel tijd over voor de politiek.”

 
Deel dit artikel: