13 ℃

Onderzoekers: “God bestaat niet”

God bestaat helemaal niet. Onderzoekers van de universiteiten van Harvard en Oxford komen na een jarenlange studie tot die conclusie. Het gerechtshof in Rome stelt een strafrechtelijk onderzoek in naar de rol van Jezus. Mogelijk wordt Hij door de Romeinen opnieuw vervolgd.

Foto: Ollyy / Shutterstock.com

De onderzoekers hebben onder meer vastgesteld dat het onmogelijk is om in zeven dagen de aarde te scheppen: “Met de huidige technologie zou zo’n project minstens 30 jaar in beslag nemen. Bovendien zouden de kosten niet op te brengen zijn. Het is volkomen ongeloofwaardig dat één man dit een paar duizend jaar geleden binnen een week zou hebben gerealiseerd en dat ook nog eens binnen budget. In de administratie van God zijn geen bonnen van aannemers gevonden. Eigenlijk had de schepping Europees aanbesteed moeten worden.”

De schepping van de eerste mens kunnen de onderzoekers echter niet helemaal uitsluiten: “Met de huidige stamceltechnieken is het mogelijk om een mens te kweken uit biefstuk, maar we betwijfelen of men destijds al op de hoogte was van die technologie.”

 
Deel dit artikel: