17 ℃

Glorieuze overwinning Noord-Korea: meer dan miljoen mensen blazen gebouw op

Foto: https://www.youtube.com/watch?v=MJwobzYZbBM

Noord-Korea kan wederom een glorieuze en ongeëvenaarde overwinning vieren. Meer dan een miljoen mensen hebben meegeholpen met het opblazen van een ontmoetingscentrum. Met gigantische eensgezindheid werden de longen gevuld en blies men keihard door rubberen slangetjes om het gebouw voor eens en altijd van de aardbodem te laten verdwijnen.

Noord-Korea heeft inmiddels beelden vrijgegeven van het opblazen van het ontmoetingscentrum en het moet gezegd worden dat het een waar spektakelstuk was. Zo ver het oog kon zien, waren opgewonden Noord-Koreanen bezig om hun longen vol te zuigen. Het Noord-Koreaanse staatspersbureau meldt dat meer dan een miljoen mensen aanwezig waren tijden het opblaasspektakel. Satellietbeelden hebben dit aantal inmiddels bevestigd.

Leider Kim Jong-Un spreekt van een “historische en heroïsche daad van het heldhaftige Noord-Koreaanse volk”. Verder bedreigde hij ook de grote vijand Amerika: “Als wij een miljoen inwoners kunnen mobiliseren om een gebouw op te blazen, dan kunnen wij ook een nucleaire raket richting Washington blazen.”

 
Deel dit artikel: