“Mannen willen mij alleen vanwege mijn uiterlijk”

Een knap uiterlijk is mooi meegenomen, maar voor sommige vrouwen is het ook lastig. Gerrie Slotemaker uit Hoogeveen weet daar alles van. Door haar fraaie verschijning trekt ze de verkeerde mannen aan.

Foto: Vseb / Shutterstock.com

Gerrie is een intelligente vrouw uit Hoogeveen. Gerrie heeft humor en een leuke baan, maar ze valt vooral op door haar schoonheid. Toch lukt het haar niet om een geschikte partner te vinden. “Mannen willen mij alleen vanwege mijn uiterlijk”, zegt ze.

Gerrie (54) vindt de mannen veel te oppervlakkig. “Op straat of op het strand zie ik mannen verlekkerd naar me kijken. Ze kleden me uit met hun ogen. Ik weet heus wel dat ik er goed uit zie, maar ik heb zo veel meer te bieden dan alleen mijn looks”, zegt ze. “Ik wil een partner die écht in me geïnteresseerd is en niet alleen in mijn lichaam.”

Inmiddels is Gerrie al ruim twintig jaar single. “Ik kan elke man krijgen die ik wil hoor”, glimlacht ze. “Maar mijn soulmate heb ik nog niet gevonden. Natuurlijk is het fijn dat ik mijn uiterlijk mee heb, maar daar gaat het toch niet om?”

 
Deel dit artikel: