21 ℃

Gemeenten maken zich klaar voor moederdagrellen

Foto: Dutchmen Photography / Shutterstock.com

In de vier grote steden worden voorbereidingen getroffen voor moederdagrellen. Op social media lijken de spanning toe te nemen. Grote groepen moeders accepteren geen teleurstelling meer en bereiden acties voor.

Het Malieveld in Den Haag, de Coolsingel in Rotterdam, het Museumplein in Amsterdam, maar ook het dorpsplein in Vleuten. Het zijn allemaal locaties waar op Moederdag mogelijk vele teleurgestelde moeders hun ongenoegen over hun kinderen gaan uiten. Hoe dit eruit gaat zien, is vooralsnog onduidelijk. Alles lijkt af te hangen van de inzet van diverse kinderen op de voor moeders zo belangrijke dag.

“De winkels zijn gewoon open, dus er is simpelweg geen excuus”, stelt de 39-jarige moeder Rolinka uit Hoofddorp. “En dat moet pappa zich ook maar eens realiseren. Hij steekt het hele jaar al geen poot uit en ook nu ziet het er naar uit dat hij geen verantwoordelijkheid neemt. Zodra ik weer zo’n zelfgemaakte gedrocht van een tekening of een kleiwerk de trap op zie komen, ben ik weg. En de eerste de beste vreemde die me dan voor MILF uitmaakt, bezorg ik even de middag van z’n leven.”

 
Deel dit artikel: