29 ℃

Geen gewonden bij verrassingsoptreden Lil Kleine op Pinkpop

Geen gewonden bij verrassingsoptreden Lil Kleine op Pinkpop
Foto: Ben Houdijk / Shutterstock.com

Bij een verrassingsoptreden van rapper Lil Kleine bij het Pinkpop-festival zijn vrijdagmiddag geen gewonden gevallen. Bezoekers reageren opgelucht.

Pinkpop begon vrijdag op het festivalterrein in Landgraaf. De organisatie wil het graag gezellig houden en dus stond Lil Kleine niet op de planning. Aanvankelijk ontstond onder het publiek dan ook enige onrust toen de dwergrapper toch op het podium verscheen. “Op zo’n moment vliegt van alles door je hoofd. Ik ging instinctief op zoek naar de vluchtroutes, maar na een paar minuten slaagde ik er toch in om rustig te worden”, zegt Pinkpop-bezoeker Jaimy Bloemen (23). “Na afloop heb ik gecheckt of ik ergens bloedde of blauwe plekken had, maar ik had niks. Ik ben er zonder een schrammetje vanaf gekomen, terwijl ik toch een vrouw ben.”

Na een paar flinke rappartijen verliet Lil Kleine het podium weer, zonder ook maar één bezoeker bont en blauw te slaan. “Wonderwel is het optreden geweldloos verlopen en is iedereen ongedeerd gebleven”, zegt een ooggetuige. “Ja, natuurlijk ben ik opgelucht. Dit had heel anders kunnen aflopen.”

 
Deel dit artikel: