16 ℃

Game of Thrones seizoen 7 kent verrassend slot

Fans van de serie Game of Thrones zijn verbaasd over de afloop van seizoen 7. Alle afleveringen van het nieuwe seizoen lekten vanmiddag uit. Vooral wat Melisandre (Carice van Houten) in de laatste aflevering overkomt had niemand zien aankomen.

Foto: iStockPhoto – Getty Images – Antonio Guillem – YT CC

“Ik kon de verleiding niet weerstaan om het hele seizoen te downloaden. De eerste aflevering vond ik tamelijk saai, maar vanaf aflevering 3 kwam de spanning er goed in”, zegt Game of Thrones-fan Britt van Reymingen (24). “Frank vraagt aan Conway om hem te helpen met terroristen die 3 gijzelaars in Tennessee willen gaan vermoorden. De familie Conway, vader moeder zoon en dochter, logeert tijdens de gijzelaarscrisis in het Witte Huis met Claire als hostess.”

“Terwijl de gijzelingssituatie doorgaat, begint Claire de onderhandelingen met Yusuf al Ahmadi, die vastzit op Guantánamo Bay, Cuba. Frank en Claire zien drie weken voor de verkiezingen een nederlaag opdoemen en ze besluiten angst te veroorzaken. Na de live-onthoofding van de laatste gijzelaar verklaart Frank de totale oorlog aan IKO, het Islamitisch Kalifaat in de Oriënt”, verklapt Britt. “En daar eindigt Game of Thrones seizoen 7. De moeite van het kijken zeker waard, al lijkt het verhaal geen logisch vervolg op de vorige zes seizoenen.”

 
Deel dit artikel: