17 ℃

Gadgetfans enthousiast over nieuwe telefoon

Op de smartphonebeurs MWC is enthousiast gereageerd op het nieuwste model van Ericsson. De T65 MKII is niet afhankelijk van een batterij en kan daardoor onbeperkt standby blijven.

t65telefoon

Foto: CC

Oude modellen in een nieuw jasje zijn de trend op telefoongebied. Eerder kwam Nokia al met een nieuwe versie van het legendarische model 3310. Ook een bekend model van de Zweedse fabrikant Ericsson komt terug op de markt.

De T65 MKII heeft een afneembare headset, waardoor de gebruiker tijdens het bellen niet het hele toestel hoeft te dragen. Daarnaast is het toestel geschikt voor bedrade telefoonnetwerken. Het telefoongesprek kan gewoon doorgaan, zelfs als het GSM-netwerk compleet uitvalt.

Door middel van spraak kunnen korte of lange berichten worden uitgewisseld. De gebruiker hoeft dus niet meer alles te typen op een te klein toetsenbordje, zoals bij andere telefoons het geval is. Opvallend aan de T65 MKII is de gekrulde slang tussen het toestel en de headset, waarmee analoog een spelletje snake kan worden gespeeld.

 
Deel dit artikel: