19 ℃

Frans Bauer dreigt met terugkeer realitysoap

Zanger Frans Bauer dreigt met een nieuw seizoen van zijn realitysoap De Bauers. Als televisiebazen hem niet tegenhouden, zullen miljoenen kijkers straks weer moeten zien hoe Frans Bauer thuis in zijn trainingspak op de bank ligt.

Foto: Sebastiaan ter Burg / Wiki Commons CC

De realitysoap rond het leven van Frans Bauer werd in 2003 maandenlang gedoogd. Pas in november van dat jaar werd het programma van de buis gehaald. In een interview met het Vlaamse blad Dag Allemaal benadrukt Frans Bauer dat het gevaar nog niet is geweken.

“Vooral bij de slachtoffers van Frans Bauer komt dit keihard aan”, zegt mediadeskundige Paul van Geelkerken. “Zij worden straks mogelijk opnieuw geconfronteerd met beelden van een volkszanger die in zijn trainingspak op de bank ligt en Chinees bestelt.”

Frans Bauer pleegde al 38 albums en duikt steeds weer op in televisieprogramma’s. Volgens Van Geelkerken is het nu aan de onderhandelaars om Bauer op andere gedachten te brengen: “Als mensen dreigen met een realityserie neem ik dat meestal niet zo serieus, maar bij Bauer ligt dat anders. Vergis je niet in waar deze man toe in staat is.”

 
Deel dit artikel: