16 ℃

Frank de Boer nieuwe trainer FIFA 16

De spelers van FIFA 16 krijgen een nieuwe trainer. Frank de Boer stapt na zijn vertrek bij Ajax over naar de populaire voetbalgame. 

frank-de-boer-fifa16Nederland hoort qua FIFA 16 bij de absolute wereldtop. Talentvolle spelers als Koen Weijland (23) staan bovenaan in de wereldranglijst. “We hebben een aantal weken de tijd genomen om goede gesprekken te voeren en te bepalen wat we zoeken in een trainer. En dan zie je toch dat Frank de Boer de ideale kandidaat is”, zegt FIFA 16-voorzitter Rick van den Toog.

De Boer is trots op zijn nieuwe aanstelling: “FIFA 16 is een topclub. Ik wil met deze jongens goed voetbal laten zien, maar natuurlijk zijn de resultaten ook heel belangrijk. Ik heb van buitenaf wel gezien wat er mis is met de spelersgroep. Op dit niveau gaat het toch om de punten.”

De Boer sluit niet uit dat FIFA 16 volgend seizoen onderdeel wordt van de eredivisie. “Dat is uiteindelijk wel waar we naartoe willen, maar eerst zal er moeten worden geïnvesteerd in een goed middenveld en snellere WiFi”, aldus De Boer.

 
Deel dit artikel: