18 ℃

“André & Bridget, Stiekeme Liefde” volgend jaar in de bioscoop

Foto: iCaz / Wiki Commons CC / DWDD

De film over de romance tussen André Hazes en Bridget Maasland moet eind april in première gaan. Dat heeft filmproducent Green Magnet laten weten. De bioscoopfilm vertelt het waargebeurde verhaal van voormalig kindsterretje André Hazes, die een relatie krijgt met een 20 jaar oudere vrouw.

In de herfst van 2019 werd voormalig kindsterretje André Hazes junior verleid door een vrouw van middelbare leeftijd. De affaire deed destijds flink wat stof opwaaien. Filmproducent Green Magnet besloot het verhaal te verfilmen. “De affaire van André Hazes hield ons land wekenlang in spanning. Ik vind het belangrijk om de gebeurtenissen vast te leggen voor het nageslacht. Het gaat toch om een belangrijk hoofdstuk uit de vaderlandse showbizzgeschiedenis”, zegt uitvoerend producent Rob Wijnkooper.

Wijnkooper heeft de spraakmakende affaire van André en Bridget uitvoerig bestudeerd. “Ik ben details te weten gekomen die je in mijn beleving gerust goor mag noemen. Dat vergeet je niet meer, vooral als je je realiseert dat het allemaal echt gebeurd is”, aldus de sympathieke filmmaker.

Volgende maand beginnen de opnamen voor ‘André & Bridget, Stiekeme Liefde’. De hoofdrollen zouden worden gespeeld door Mischa Ingmar Fischer en Gallyon van Vessem.

 
Deel dit artikel: