13 ℃

Feyenoord trekt Marsman aan

Feyenoord heeft een buitenaardse doelman aangetrokken. Het gaat om de 28-jarige φδψϖλ ∴Φζ⊗ (Mars’ voor Nick Marsman red.). Feyenoord heeft daarmee het eerste levende bewijs dat er leven is buiten de aarde.

Foto: Kivnl / Shutterstock.com

Feyenoord-trainer Jaap Stam is in zijn nopjes met Marsman: “Met Nick hebben we de enige doelman ter wereld die ook ervaring heeft buiten deze wereld. Dat is wel een heel groot voordeel. Hij zal bij ons gaan beginnen als derde doelman, zodat hij kan wennen aan de sfeer in de kleedkamer en in het stadion. Op den duur zal hij moeten doorstromen naar de positie van eerste keeper”, aldus de kale trainer over zijn buitenaardse pupil.

Marsman is heel blij met zijn overstap naar Feyenoord: “Dit is een droom die uitkomt. Toen ik 11 jaar geleden de overstap van Mars naar FC Twente maakte, had ik niet gedacht dat ik ooit voor Feyenoord zou gaan spelen. Ik heb hier hard voor gewerkt en via FC Utrecht is het dan uiteindelijk gelukt. Ik ga mijn uiterste best doen om te laten zien dat ik eerste keus moet zijn. En met Joris Delle en Kenneth Vermeer, Justin Bijlow en Joris Delle is de concurrentie niet zo sterk”, aldus de 28-jarige levensvorm.

 
Deel dit artikel: