Feyenoord-fans voorkomen op nippertje nieuwe Duitse aanval op Rotterdam

Foto: Vlad1988 / Shutterstock.com

Tientallen fans van Feyenoord hebben woensdagavond een heroïsche daad verricht. Door tussenkomst van de fans is hoogstwaarschijnlijk een nieuwe Duitse aanval op Rotterdam voorkomen.

Het was gisteren grimmig in de Rotterdamse binnenstad. Maar liefst 25 Duitse bestuurders zaten in een Rotterdams restaurant te konkelfoezen over totale dominantie van de havenstad en waarschijnlijk ook de rest van Nederland. Deze levensgevaarlijke bijeenkomst werd gelukkig hardhandig uit elkaar geslagen door patriotten van het zuiverste soort. De supporters van Feyenoord hebben op die manier een nieuwe Duitse invasie verijdeld.

Een supporter die anoniem wenst te blijven omdat hij ‘niet op zoek is naar schouderklopjes’ vertelt over zijn motieven: “Iedereen weet dat wij als Feyenoord-supporters een enorme afkeer hebben van geweld. Maar nu moesten we een daad stellen. In Rotterdam weten ze als geen ander wat het betekent om door Duitsers aangevallen te worden. Dat willen we nooit meer meemaken. Toen ik dus hoorde dat er een groep Duitsers op een Rotterdams terras zat, wist ik meteen wat ik moest doen: samen met een paar andere Hellvoetsluizers op mijn brommer stappen en opstaan tegen de Duitse bezetter.”

 
Deel dit artikel: