17 ℃

Ferrari verlaagt prijzen: “We willen armere mensen graag tegemoetkomen”

Ferrari verlaagt prijzen: “We willen armere mensen graag tegemoetkomen”
Foto: Mr. Choppers / Wiki Commons CC BY-SA30

Goed nieuws voor Nederlanders die door de hoge inflatie moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Ferrari heeft besloten om de prijzen van de populairste modellen te verlagen. Op die manier hoopt Ferrari de pijn van huishoudens in deze dure tijden iets te verzachten.

“De prijzen voor boodschappen rijzen de pan uit en veel gezinnen worstelen daarbij ook nog met de torenhoge energieprijzen. We zouden het heel vervelend vinden als deze mensen door weer en wind op de fiets hun boodschappen moeten doen. Daarom hebben we besloten om deze mensen tegemoet te komen met een eenmalige prijsverlaging op onze producten”, laat de autobouwer weten.

Met de sympathieke actie wil Ferrari iets van de financiële stress bij middeninkomens wegnemen: “Een Ferrari Roma met 621 pk kost nu nog maar 255.955 euro, maar ook wij begrijpen dat niet iedereen dat kan betalen. Daarom is er een goedkoper basismodel met minder accessoires. Die is iets minder luxe, maar ook tweeduizend euro goedkoper. Zo houden we Ferrari’s voor iedereen betaalbaar.”

 
Deel dit artikel: