“Ik bijt mannen na het vrijen altijd hun strot af”

Foto: D Bond / Shutterstock.com

Soms heb je behoefte aan wat intimiteit, maar geen zin in een lange relatie. Voor veel vrouwen is dat een herkenbare situatie. Een nachtje is leuk, maar wat doe je daarna met het lichaam?

Femke Vonckerts (28) werkt in een apotheek en heeft geen gebrek aan mannelijke aandacht. Maar een langdurige relatie niet Femke niet zitten. “Soms komt er wel eens een man over de vloer, maar ik heb geen zin om mijn hele leven met hem te delen. Ik maak dus altijd een duidelijke afspraak met mijn mannen: één nachtje, soms twee, maar beslist niet langer”, zegt ze.

Toch willen mannen meestal meer. Femke weet inmiddels precies hoe de daarmee om moet gaan. Ze wijst naar de badkuip, waarin een jongeman rustig ligt leeg te bloeden. “Na het vrijen bijt ik altijd hun strot af. Dat voortkomt veel onduidelijkheid en valse verwachtingen. Zo weet je allebei precies waar je aan toe bent.”

Femke wil later graag kinderen, maar heeft nog geen geschikte vader gevonden: “Mannen gaan meestal na één nacht al dood, terwijl ik meer een romantisch type ben.”

 
Deel dit artikel: