25 ℃

Farmers Defence Force breidt kledinglijn flink uit

Farmers Defence Force breidt kledinglijn flink uit
Foto: Alex Volot / Shutterstock.com / FDF

De boerenactiegroep Farmers Defence Force heeft de collectie merchandise flink uitgebreid. Naast de al bekende artikelen zijn in de webshop van de actiegroep inmiddels ook jurken, badpakken en colberts te vinden.

“We hadden natuurlijk al petjes en t-shirts, maar die zijn niet voor elke gelegenheid geschikt. We denken dat onze achterban ook een sterke vraag heeft naar wat stijlvollere kledingstukken”, zegt FDF-voorman Mark van den Oever.

Voor de heren zijn er Farmers Defence Force-kostuums, Farmers Defence Force-stropdassen, Farmers Defence Force-overhemden en Farmers Defence Force-dasspelden. Voor de dames omvat de collectie onder meer cocktailjurken, sieraden, een Farmers Defence Force-parfum en Farmers Defence Force-lingerie. Uiteraard is alles bedrukt met het bekende Farmers Defence Force-logo.

Door de uitbreiding van het assortiment hoopt Van den Oever de omzet van de webshop te verdrievoudigen. Maar hebben al deze artikelen eigenlijk nog wel iets te maken met stikstof of de veehouderij? “Op zich niet”, geeft Van den Oever toe, “maar het gaat niet alleen om actievoeren. Het gaat ook om een stukje merkbeleving. Koop het nou maar gewoon, anders weten we jullie te vinden.”

 
Deel dit artikel: