23 ℃

Fans Willem Holleeder ontzettend blij dat hartoperatie goed is gegaan

Fans Willem Holleeder ontzettend blij dat hartoperatie goed is gegaan
Foto: DNieuwland / Shutterstock.com

Nederlanders reageren opgelucht, nu bekend is dat de hartoperatie van Willem Holleeder goed is afgelopen. “Ik ben heel blij voor hem. Ik hoop oprecht dat Holleeder nog vele jaren in goede gezondheid mag doorbrengen”, zegt Holleeder-fan Michael Rieftens.

Vandaag werd bekend dat ’s lands meest geliefde crimineel dit voorjaar in het diepste geheim een ingrijpende hartoperatie heeft ondergaan in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Tegelijk werd ook duidelijk dat de operatie succesvol was. Fans van Willem Holleeder wensen hem een spoedig herstel toe. “Ik verzamel alles wat met Holleeder te maken heeft. Boeken, posters en krantenknipsels. Mijn jongste dochter heeft een Holleeder-rompertje”, zegt Holleeder-fan Michael Rieftens. “Ik schrok heel erg toen ik hoorde dat hij een zware hartoperatie heeft moeten ondergaan, maar nu ben ik vooral blij dat alles goed is gegaan.”

Ook Holleeder-liefhebber Mariska Liedemaaijer is opgelucht. “Nu maar hopen dat hij er weer helemaal bovenop komt”, zegt ze. “Ik wil vooral de chirurgen van het LUMC bedanken die hem zo goed geholpen hebben. Het is goed dat we onze beste artsen hebben ingezet om zijn leven te redden. Ik moet er niet aan denken dat we hem zouden moeten missen. Holleeder is toch een soort icoon.”

 
Deel dit artikel: