Fans Johan Derksen in shock: “Is hij wel een echte racist?”

Foto: YT CC

Fans van Johan Derksen zijn door de uitzending van Veronica Inside van maandagavond enorm in verlegenheid gebracht. Hun held nam weliswaar niets terug van zijn omstreden uitspraken, maar toch liep zijn racistische imago deukjes op.

Zoals ForzaFeye het op Twitter het verwoordde: “Ik had Johan Derksen heel hoog zitten, maar door deze uitzending betwijfel ik of hij echt wel zo racistisch is als hij zich voordoet. Volgens mij is hij gewoon een verdorven en sneue deugbejaarde.”

Ook ForzaUtr en ForzaAja lieten zich in soortgelijke bewoordingen uit: “Waarom behandelt Johan een zwarte vrouw alsof ze een volwaardig mens is? Dat is toch ziek?” ForzaGro voegt daar nog aan toe: “Hoorde ik Derksen nou serieus zeggen dat hij Aboutaleb de beste burgemeester van Nederland vindt? Een PvdA-er en Marokkaan!? Dan ben je het padje goed kwijt.”

Vaste kijker M-SideForLife is maakt zich zorgen om Veronica Inside: “Ik hoop dat Derksen niet ineens empathie gaat ontwikkelen of zo, anders verliest hij echt het contact met zijn eenvoudige, xenofobe doelgroep. Dat gaat adverteerders kosten.”

 
Deel dit artikel: