13 ℃

Familie Tina Turner wenst rouwende Henk Krol veel sterkte

Familie Tina Turner wenst rouwende Henk Krol veel sterkte
Foto: Sebastiaan ter Burg / Philip Spittle / Wiki Commons CC BY 2.0

De familie van Tina Turner wenst Henk Krol sterkte toe met het verlies van de woensdag overleden superster. Kort nadat het overlijden van Tina Turner bekend werd, bracht Henk Krol een statement naar buiten.

Nauwelijks twintig minuten nadat het trieste nieuws over Tina Turner wereldkundig was gemaakt, schreef Henk Krol op Twitter over zijn persoonlijke band met de zangeres. “Voor minder dan € 2,30 was ik er destijds bij. Een nacht om nooit te vergeten. Tina, bedankt”, aldus Henk Krol, verwijzend naar een concert van Tina Turner in Amsterdam. De directe familie van Tina Turner voelt zich erg gesteund door het bericht van Henk Krol.

“Na het overlijden van Tina waren wij natuurlijk heel benieuwd naar de reactie van Henk Krol. Gelukkig hoefden we daar niet lang op te wachten”, laat een woordvoerder van de familie Turner weten. “Het is voor ons als familie een enorme troost om te weten dat Henk Krol bij een van haar concerten is geweest.”

De familie van Tina Turner heeft Henk Krol gecondoleerd: “Wij leven intens mee met Henk Krol. Wij begrijpen dat het overlijden van Tina een enorm verlies voor hem moet zijn. Wij wensen Henk Krol de kracht toe om na dit zware verlies door te kunnen gaan.”

Naast Henk Krol reageerden in de media ook andere Bekende Nederlanders die heel belangrijk waren in het leven van Tina Turner, zoals Heleen van Rooyen, Fred van Leer en Samantha Steenwijk.

 
Deel dit artikel: