Extreemlinkse Johan Derksen eindelijk hard aangepakt door gematigd rechts

Extreemlinkse Johan Derksen eindelijk hard aangepakt door gematigd rechts
Foto: YT CC

Het Openbaar Ministerie onderzoekt of Johan Derksen strafbare uitingen heeft gedaan in het programma Vandaag Inside. Het OM reageert hiermee op een melding van de genuanceerde, iets rechts van het midden georiënteerde politicus Thierry Baudet.

Gematigd en redelijk rechts heeft heel lang op haar tong gebeten als ‘marxist’ Johan Derksen weer eens zijn hypercorrecte en extreem linkse praatjes de wereld in slingerde. Maar die tijd lijkt voorgoed voorbij. De rechtsredelijken hebben zich verenigd en willen de dubbele agenda van ‘communist Derksen’ nu voor eens en altijd blootleggen.

FvD-lid Heinrich Herzogenblut vindt het een stap in de goede richting dat ook het wat rechtse deel van Nederland van zich laat horen: “Gematigde rechtse burgers zijn helemaal klaar met de marxistische praatjes van Derksen. Johan Derksen is al jaren de spreekbuis van extreemlinks en niemand die hem tegenspreekt. De deep state knuffelaar, die waarschijnlijk ook door Soros, de EU, NOS en D66 wordt betaald voor zijn extreme meningen, hoort niet thuis op televisie”, aldus Herzogenblut.

Net als veel andere FvD-leden ergert Herzogenblut zich ook zelf regelmatig aan de ophitsende uitlatingen van Derksen: “Zo kan ik me nog goed herinneren dat hij tijdens het Zwarte Piet-debat met iemand ging praten van kleur. En die iemand was ook nog eens een vrouw! De vulgariteit! Dan ben je echt een linkse droeftoeter. En daarom vinden wij als redelijk rechts dat dit gezwel uit onze maatschappij moet worden verwijderd. Zodat we gewoon weer een gezellig volbloed Arisch landje kunnen worden.”

Naar aanleiding van de ophef rond Johan Derksen zendt Ongehoord Nederland vanavond een discussie uit over hoe extreme, opruiende geluiden van de tv geweerd kunnen worden.

 
Deel dit artikel: