Ex-informateur Kim Putters mogelijk aan de slag als voorbehoedsmiddel

Ex-informateur Kim Putters mogelijk aan de slag als voorbehoedsmiddel
Foto: YT CC

DEN HAAG - De taak van Kim Putters als informateur zit erop. Putters wist de vier formerende partijen rond de tafel te krijgen, maar geeft nu het stokje door aan Elbert Dijkgraaf en Richard van Zwol. Opvallend is dat Putters niet op de bank gaat zitten na deze drukke weken.

Gebleken is dat na het bekijken van de vele nieuwsbeelden waarin hij verscheen bijna niemand nog behoefte had om intiem te zijn met elkaar. Het stoffige imago van de informateur werd dan ook meteen opgepikt door de anti-abortusbeweging ‘De Moederschoot’. De beweging wil afbeeldingen van Kim Putters gebruiken voor posters in bushokjes, reclamespotjes en borden langs de snelweg.

Moederschoot-voorzitter Ramco Druilvijl heeft er zin in: “Na onderzoek bleek dat Kim Putters in de afgelopen weken een grote ‘moodkiller’ was. Zelf ben ik ook tijdelijk in een ander bed gaan slapen toen ik hem steeds op tv zag met zijn uiterst saaie gezicht. Ik heb mijn vrouw al weken niet aangeraakt, maar ik bleek dus niet de enige. Reden genoeg om te onderzoeken of Putters de rol van voorbehoedsmiddel op zich wil nemen. Beeld je daarbij de gezichten van de leiders van de formatiepartijen in en elke vorm van opwinding wordt in de kiem gesmoord.”

 
Deel dit artikel: