13 ℃

Eva (28) kocht kind in de bonus bij Albert Heijn

De 28-jarige Eva Hardenberg uit Monnickendam heeft er een bonusdochter bij. Naar eigen zeggen kon ze “zo’n koopje niet laten liggen”.

Foto: Andrey Popov / Shutterstock.com

“Ik wilde al van jongs af aan een kind opvoeden. Maar ik wilde niet zwanger zijn en bevallen”, begint Eva. “Toen zag ik Juliëtte in de bonus bij de Albert Heijn voor maar €8,99. Ik heb haar meteen in mijn winkelmandje gegooid”, vertelt ze, terwijl ze een fles wijn aan de mond zet.

De aanvankelijke blijdschap over haar aankoop sloeg al snel om. Eva: “Het kind is nu vier maanden en jankt de godganse dag door. Echt asociaal! Bonuskinderen denken alleen maar aan zichzelf. Juliëtte, houd je bek nou eens!”

“Spijt? Ja, dit is niet wat ik voor ogen had toen ik haar kocht”, geeft Eva toe. “Ik baal er van dat ik het bonnetje niet mee wilde. Dan had ik er mee terug kunnen gaan en mijn geld terug kunnen vragen. Het is helemaal geen roze wolk waar je op leeft. Eerder één grote nachtmerrie.”

Eva is niet de enige met klachten over de kwaliteit van de bonuskinderen. Albert Heijn laat desgevraagd weten dat de verantwoordelijkheid ligt bij de leverancier in China.

 
Deel dit artikel: