18 ℃

Eric werd onzedelijk betast door zijn eigen vrouw

Nog steeds vindt Eric het moeilijk om erover te praten. Hij is niet de enige. Vermoedelijk worden duizenden mannen elk jaar door hun vrouw onzedelijk betast. Uit schaamte durven mannen er vaak niet over te praten. Eric wil het taboe doorbreken.

Eric werd onzedelijk betast door zijn eigen vrouw“Het gebeurde op een gewone vrijdagavond”, herinnert Eric zich. “Mijn vrouw en ik lagen in bed. Ineens begon ze. Zomaar, zonder dat ik haar iets misdaan had. Ze raakte me aan op mijn meest intieme delen. Ze zoende me en streelde me overal. Ik verstijfde, zó bang was ik.”

“Ja, natuurlijk ben ik geschrokken”, zegt Eric. “Kijk, je leest er natuurlijk wel eens over in de krant, maar nu gebeurde het bij mij. In mijn eigen bed, door mijn eigen vrouw!” Eric durft nu weer voorzichtig bij zijn vrouw in de buurt te komen. “Maar het vertrouwen is weg. Ik voel me gebruikt. En natuurlijk is er de schaamte. Die blijft.”

Eric wil graag in contact komen met mannen die hetzelfde is overkomen. “Het verdriet blijft, maar praten lucht op”, zegt hij.

 
Deel dit artikel: