20 ℃

Eindelijk duidelijkheid over Arne Slot: “Ik blijf zeker tot augustus bij Feyenoord”

Eindelijk duidelijkheid over Arne Slot: “Ik blijf zeker tot augustus bij Feyenoord”
Foto: Orange Pictures / Shutterstock.com

Na wekenlange speculatie over de toekomst van Arne Slot is de kogel eindelijk door de kerk. De trainer zegt tot zeker aanstaande augustus bij Feyenoord te blijven.

In Rotterdam-Zuid kan de vlag uit. Succestrainer Arne slot heeft laten weten voorlopig bij Feyenoord te blijven. Dat betekent dat Feyenoord niet op zoek hoeft naar een nieuwe trainer. Volgens voetbaljournalist Sjors Moskou een heugelijk moment voor de volksclub: “De wederopstanding van Feyenoord is begonnen met de komst van Slot. Het is dus geweldig voor de club dat hij tot zeker vlak voor het sluiten van de zomerse transferwindow blijft.”

Ook Arne Slot zelf zegt blij te zijn dat hij eindelijk duidelijkheid heeft kunnen geven over zijn situatie: “Ik begrijp dat alles en iedereen rond Feyenoord duidelijkheid wilde hebben. Daarom heb ik ook besloten om in ieder geval tot augustus bij Feyenoord te blijven. Ik wil de club niet langer het lijntje houden. Bovendien is de transferwindow nog open tot 31 augustus, dus ik heb de komende maanden nog genoeg tijd om nieuwe en meer concrete aanbiedingen serieus af te wegen.”

 
Deel dit artikel: