23 ℃

Duiveluitdrijver wil Donald Trump behandelen

Duiveluitdrijver Theo Barchman heeft zijn diensten aangeboden aan de familie van Donald Trump.  De bekende Puttense duiveluitdrijver wil zo snel mogelijk naar Washington om de Amerikaanse president te behandelen.

duiveluitdrijver-theo-barchman

Foto: iStockPhoto – Getty Images – Lisa FX – YouTube – Pixabay – Nieuwspaal

Barchman heeft als duiveluitdrijver een goede reputatie opgebouwd. Hij behandelde met succes al tientallen bezeten mensen, waaronder enkele bekende Nederlanders. “Een paar jaar geleden kreeg ik een mislukte zanger in mijn praktijk. Een makkelijke prooi voor de duivel. Na mijn behandeling begon hij een onschuldige koffietent. Het werkt dus echt”, vertelt de excorcist trots.

De duiveluitdrijver is bezorgd over de situatie in de Verenigde Staten. “Door mijn jarenlange ervaring kan ik met zekerheid zeggen dat de duivel ook Trump in zijn macht heeft. Die ogen, dat haar, die duivelse beslissingen… dat is het werk van Satan”, zegt hij. “De duivel is overal, zelfs in de hoogste kringen van de macht. Maar nooit eerder nam Satan bezit van het lichaam van een Amerikaanse president.”

Het verdrijven van de duivel uit het lichaam van Trump wordt geen gemakkelijke klus, denkt Barchman. “Ik ben niet de eerste die het probeert. Laatst hebben twee meiden in een hotel over hem heen gepist, maar met urine werkt het niet.”

 
Deel dit artikel: