18 ℃

Drama op Koningsdag: Fleur haalde wéér haar vrijmarktomzet niet

Drama op Koningsdag: Fleur haalde wéér haar vrijmarktomzet niet
Foto: iStockPhoto - Getty Images

Traantjes op de wangen van de 6-jarige Fleur Crouweling uit Elst. Het meisje is er opnieuw niet in geslaagd voldoende geld te verdienen op de vrijmarkt. Haar vader Sander is diep teleurgesteld.

Fleur zit beteuterd op de bank. “Zelfs een simpele rommelmarkt weet dit kind nog te verprutsen”, briest haar vader. “Fleur verkocht een vrijwel ongebruikte Furby voor twee euro! Ik probeer dit kind al zes jaar wat te laten bijdragen aan het huishouden en mevrouw komt thuis met slechts acht euro vijfendertig. Ik schaam me dat ik dit op de wereld heb gezet.”

Fleur zat vier uur op haar kleedje in de regen. Haar excuus dat er door het slechte weer minder klanten naar de vrijmarkt kwamen, wil er bij haar vader niet in. “Smoesjes. Ik moet met slecht weer ook gewoon mijn target halen. Dat geldt ook voor Fleur.”

Sander beraadt zich op een passende straf voor zijn dochter. “Een verjaardagscadeautje kan ze sowieso vergeten. Blijkbaar kent Fleur de waarde van speelgoed niet. Koningsdag had een feest moeten zijn, maar wie heeft het weer verpest? Juist, Fleur!”

 
Deel dit artikel: