14 ℃

Door Marco en Leontine meer huwelijken aan zijden draadje

Foto: Shurkin Son / Shutterstock.com

De scheiding van Marco Borsato en zijn Leontine heeft heel wat losgemaakt. Vandaag kwam het nieuws dat ook het huwelijk van Tineke Bol en haar Hans aan een zijden draadje hangt.

“Natuurlijk hebben we samen prachtige tijden gehad. Anders hadden we het nooit zo lang volgehouden”, vertelt de populaire Friezin. “Vorig jaar waren we 28 jaar getrouwd. We hebben twee schatten van kinderen, ons huis is afbetaald en echt ruzie hebben we eigenlijk nooit. Ik realiseer me heus dat we het best goed voor elkaar hebben. Maar door Marco en Leontine ben ik gaan nadenken.”

Tineke neemt een lange denkpauze. Na een diepe zucht: “Vroeger deed Hans echt moeite om me te verrassen. Dan kwam hij binnen met een grote bos bloemen. Zomaar. Of hij boekte een weekendje weg. Zo was Hans. Maar de laatste jaren zit hij alleen maar op de bank. Hij kijkt televisie of zit wat te internetten. Het lijkt soms of ik niet meer besta.”

“Stiekem denk ik wel eens na over een scheiding. Gewoon, opnieuw beginnen. Onze kinderen zijn het huis uit, dus voor hen hoeven we niet bij elkaar te blijven. Maar ik ben bang dat Hans het in zijn eentje niet redt. Dat hij gaat drinken. Of domme dingen gaat doen. Maar zo ver is het nog niet. We zijn al zo lang bij elkaar. We hebben lief en leed met elkaar gedeeld. Dat geef je niet zomaar op.”

Het hele interview met Tineke Bol is morgenavond te zien in Shownieuws.

 
Deel dit artikel: