20 ℃

Domien Verschuuren begint pas om 10:00 uur

Domien Verschuuren gaat de nieuwe ochtendshow van radiozender 3FM presenteren. Hij wordt de opvolger van Giel Beelen. Volgens insiders begint de nieuwe ochtendshow een stuk later. Het is algemeen bekend dat Verschuuren geen ochtendmens is. Daarom begint het programma pas om 10:00 uur.

domien-verschuuren-3FMGiel Beelen maakte eind september bekend te willen stoppen met de ochtendshow. Domien Verschuuren (18) neemt het stokje van Beelen over. Dat betekent dat het bioritme van Verschuuren compleet wordt omgegooid. Hij presenteert nu nog een avondprogramma.

Volgens insiders bij 3FM heeft Domien getekend voor de nieuwe ochtendshow, op voorwaarde dat hij pas om 10:00 uur hoeft te beginnen. Bij de meeste radiostations begint de ochtendshow al om 06:00 uur.

Mediawatcher Gerard Slimmer noemt het een verstandige keuze van 3FM om pas om 10:00 uur de dag te openen. “De luisteraars van 3FM zijn bijna allemaal werkloze, linkse uitkeringstrekkers. Die willen uitslapen. Het is niet voor niets dat de ochtendshow van Giel Beelen zo slecht scoorde. De doelgroep sliep nog.”

 
Deel dit artikel: