Djaylano’s telefoon is kapot en nu verveelt hij zich

De 14-jarige Djaylano Oeverbeek uit Waddinxveen verveelt zich heel erg nu zijn telefoon kapot is. Ook maakt hij zich zorgen over zijn volgers op Instagram.

Foto: Jan H Andersen / Shutterstock.com

“Mijn telefoon doet niks meer”, begint de 14-jarige Instamaster. “Hoe moet ik mijn volgers nu op de hoogte houden van mijn dagelijkse bezigheden? Mijn volgers missen me nu al twee dagen. Ze zullen zich wel zorgen maken. Misschien denken ze wel dat ik dood ben”, gaat de populaire Instagrammer verder.

“Laatst had ik een openhartoperatie en was ik gewoon live gegaan op Instagram”, vertelt Djaylano. “Ook toen ons huis in brand vloog had ik gewoon 82 kijkers op mijn livestream. De mensen gaan nu echt zorgen maken om mij. Ik ben gewoon een belangrijk persoon op Instagram”, sloot Oeverbeek zijn betoog af.

“Je ziet het steeds vaker, jongeren denken dat ze heel belangrijk zijn op social media”, begint de 23-jarige student Sociale Mediawetenschappen Dennis Graafsma. “Maar eigenlijk zijn het gewoon uit de hand gelopen popie jopies. Mensen kunnen heel goed zonder hen. Ze hebben een enorme zelfoverschatting. Het is net goed voor Djaylano dat zijn telefoon kapot is. Hij is verdorie 14 jaar. Op die leeftijd hoor je je lichaam te ontdekken. Schrijf dat maar op.”

 
Deel dit artikel: