16 ℃

Dirk (64) is tekencontroleur voor jonge vrouwen

Foto: Anton Watman / Yuri Kravchenko / Shutterstock.com

“Het zou toch vreselijk zijn als zo’n mooi, jong meisje door een akelige teek wordt lastiggevallen? Door een tekenbeet kun je flink ziek worden. Je kunt er de ziekte van Lyme van krijgen.”

Tekencontroleur Dirk (64) is gespecialiseerd in de full body check van vrouwen tussen 18 en 32 jaar. Hij wordt gedreven door een grote zorg voor de gezondheid van vooral slanke, jonge vrouwen. “Een teek zit graag op de huid van strakke, bloedmooie meiden. Dat lijkt ongevaarlijk, maar een teek kan de ziekte van Lyme overbrengen”, weet Dirk. “Daarom is het belangrijk dat jonge, aantrekkelijke vrouwen in de natuur zich goed door mij laten controleren.”

Op zomerse dagen gaat Dirk graag naar stranden en parken om jonge vrouwen te wijzen op het gevaar van de teek. “Ik controleer hun hele lichaam, vooral de oksels, achter de oren, knieholtes, bilspleet, nek en in de liezen. Eerst doe ik een visuele inspectie en daarna voel ik voor de zekerheid even of er echt geen teken zitten”, legt Dirk uit.

Dirk vraagt geen vergoeding voor zijn full body check: “Ik doe dit puur uit bezorgdheid. Je moet er toch niet aan denken dat jonge, bloedmooie vrouwen die hier in hun bikini liggen te zonnen de ziekte van Lyme krijgen.”

 
Deel dit artikel: