15 ℃

Dimmerink Schilderwerken boycot rapper Boef

Het Doetinchemse schildersbedrijf Dimmerink neemt afstand van rapper Boef. De rapper raakte in opspraak nadat hij drie behulpzame vrouwen had uitgemaakt voor ‘hoeren’. In een persbericht noemt Dimmerink Schilderwerken de uitspraken van Boef ‘respectloos en onacceptabel’.

Foto: YT CC

Rapper Boef kreeg op oudejaarsavond een lekke band en kreeg vervolgens een lift van drie behulpzame vrouwen. In een video op internet maakte hij de dames uit voor ‘kechs’, wat zo veel betekent als ‘hoeren’.

Dimmerink Schilderwerken heeft de uitspraken van rapper Boef scherp veroordeeld. “In dit land horen wij op een respectvolle manier met vrouwen om te gaan. Dimmerink Schilderwerken houdt zich bezig met het aanbrengen van kwaliteitsverf en coatings voor binnen en buiten. Met rapper Boef willen wij niets te maken hebben”, zo luidt het persbericht.

Eigenaar Joost Dimmerink hoopt dat meer schildersbedrijven zijn voorbeeld zullen volgen. “Er zijn in ons land duizenden hardwerkende verfspecialisten, maar tot nu toe ben ik de enige die de uitspraken van rapper Boef openlijk veroordeelt. Dat begrijp ik niet”, aldus Dimmerink.

 
Deel dit artikel: