17 ℃

LIEF: Deze man ging vreemd omdat hij zijn vrouw niet wilde besmetten

Foto: Olen a / Shutterstock.com – Foto ter illustratie, niet de man uit het verhaal

In deze onzekere tijden komen de echte helden bovendrijven. Mensen zorgen voor elkaar. Ruud Feyneman (41) was zelfs bereid om vreemd te gaan, zodat hij zijn eigen vrouw niet zou besmetten met het coronavirus.

“Door het coronavirus realiseer je je ineens wie echt belangrijk voor je is. Voor mij is dat mijn vrouw Petra”, vertelt Ruud. “Ik hou zo veel van haar dat ik er niet aan moet denken om nu met haar te vrijen. Stel je voor dat ik haar besmet. Voor haar eigen bestwil ben ik gaan zoeken naar andere mogelijkheden.”

De oplossing vond Ruud bij zijn collega Anne. “Eerlijk gezegd waren we al langer heel close. Maar gezien de omstandigheden heb ik onze verhouding naar een hoger level getild, als je begrijpt wat ik bedoel. Zo kon ik mijn eigen vrouw beschermen en toch in mijn behoefte voorzien.”

“Een held? Nee, zo zie ik mezelf niet. Ik deed wat ik moest doen. En mijn vrouw snapt het hoor. Op haar verzoek woon ik nu tijdelijk ergens anders. Ze wil zelfs helemaal geen contact meer. Zo kunnen we elkaar echt niet besmetten.”

 
Deel dit artikel: