15 ℃

Dennis Storm helemaal niet onderweg naar Nederland

Foto: YT CC

Voormalig televisiepresentator Dennis Storm is naar eigen zeggen helemaal niet onderweg naar Nederland. Hij noemt de geruchten dat hij aankomend weekend weer eens in Nederland zal zijn ‘onzin’.

“Ik ben niet van plan om aankomend weekend naar Nederland te komen”, benadrukt Storm. “Ik ben in 2018 geëmigreerd naar Bali en hier heb ik het goed. Natuurlijk kom ik zo nu en dan nog wel eens op bezoek bij mijn familie in Nederland, maar niet aankomend weekend. Sterker nog, ik ben twee weken geleden nog bij mijn moeder op bezoek geweest. Dus het is onzin dat ik aankomend weekend weer eens zou komen aanwaaien in Nederland”, gaat de voormalig BNN-presentator verder.

“Ik heb hier op Bali een geweldig leven. Het weer is hier heerlijk, de mensen zijn gastvrij en ik heb hier een prachtig huis kunnen kopen voor een prikkie. Dus waarom zou ik teruggaan naar Nederland? En al die ophef over mijn komst is nergens op gebaseerd. Ik moet er om lachen. Er gaan zelfs geruchten dat vanwege mijn terugkeer de wedstrijd Ajax – RKC afgelast gaat worden. Ik wist niet dat ik zo erg gemist word in Nederland.”

 
Deel dit artikel: