18 ℃

De Toppers heilig verklaard

De Toppers zijn zaterdagavond heilig verklaard. Dat gebeurde tijdens een mis in de Amsterdam ArenA. René Froger roemde De Toppers voor hun uitzonderlijke prestaties voor de muziek.

ToppersDe heiligverklaring kwam niet als een verrassing. Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger staan al jaren aan de top van de Nederlandse artiestenwereld, vinden de drie. “Daarom heten we ook De Toppers”, licht Froger toe. “Wij excelleren al jaren op een niveau dat door geen enkele andere artiest ooit is geëvenaard. Dan past alleen de hoogst mogelijke eer.”

Jeroen van der Boom beaamt de indrukwekkende prestaties van de drie. “Deze heiligverklaring doet recht aan de enorme invloed die De Toppers hebben op de muziekwereld en de Nederlandse cultuur. Toch zijn we altijd onszelf gebleven”, aldus een bescheiden Van der Boom.

Even leek het er op dat de heiligverklaring niet door zou gaan, omdat Gerard Joling vorige week een oud vrouwtje bijna doodreed. Toppers-fan Chamilla Keizer vindt de aanrijding terecht. “Een gewone sterveling had nooit zo dicht bij een Topper mogen komen.”

 
Deel dit artikel: