14 ℃

De man van nu déélt zijn vrouw

Een relatie is leuk, maar je kunt onmogelijk 24 uur per dag gebruikmaken van je vrouw. Daarom kiezen steeds meer mannen ervoor om hun vrouw te delen met anderen. Zo wordt ze optimaal benut en deel je de kosten met elkaar.

Foto: Bokehart / Shutterstock.com

Bas Neijfkers begon het online platform WifeShare, waarmee mannen een vrouw met elkaar kunnen delen. “Ik maak eigenlijk alleen ’s avonds gebruik van mijn vrouw, want overdag moet ik werken. Saskia werd tijdens kantooruren nooit benut. Toen dacht ik: dat is zonde.”

“Delen heeft de toekomst”, denkt de ondernemer. “We leven steeds meer in een deelmaatschappij. Auto’s, gereedschap, werkplekken, alles wordt gedeeld. En nu dus ook vrouwen. Het is heel efficiënt.”

Bas deelt Saskia nu met zes andere mannen. “Soms zijn het er vijf of zeven, dat wisselt een beetje. De bezettingsgraad is momenteel zo’n 75%. Hans heeft haar elke vrijdag, maar er zijn ook mannen die eenmalig reserveren. Sommige mannen raken na een tijdje op Saskia uitgekeken en dan haken ze af. Dat is het grote voordeel: je zit nergens aan vast.”

Toch zijn er mannen die hun vrouw liever voor zichzelf houden. “Dat vind ik zó egoïstisch”, zegt Bas. “Je hebt haar toch niet elk moment nodig? Als je een goede vrouw hebt, waarom zouden anderen daar dan geen gebruik van mogen maken?”

 
Deel dit artikel: