23 ℃

De 4 schattigste mondkapjes voor je kids

De 4 schattigste mondkapjes voor je kids
Foto: Christinarosepix / Shutterstock.com

Sinds de uitbraak van het coronavirus zijn ze overal te zien: mondkapjes. Natuurlijk zorg je er voor dat ook je kinderen goed beschermd zijn tegen het virus. Speciaal voor je kinderen vonden we deze superschattige mondkapjes.

Foto: Tom Wang / Shutterstock.com

1 – Dit Dora-mondkapje wil toch ieder kind? Hier maakt je kind zeker de blits mee op school! In een doosje zitten tien mondkapjes voor eenmalig gebruik. Elk mondkapje heeft een andere afbeelding van Dora.

Foto: Christinarosepix / Shutterstock.com

2 – Dit schattige roze mondkapje is de droom van elke jonge meid. Het kapje beschermt je kleintje tegen het coronavirus en het is ook nog eens duurzaam. Je kunt het kapje namelijk uitkoken en meerdere keren gebruiken.

Foto: Grmarc / Coy_Creek / Shutterstock.com

3 – Kijk eens hoe lief! Voor de allerjongste kids zijn er deze FunAnimals-mondkapjes. Een feest op het mondje van je peuter. In een doosje zitten tien mondkapjes met verschillende afbeeldingen van dieren. Vandaag dit lieve tijgertje, morgen een aapje?

Foto: Vasyl Rohan / Shutterstock.com

4 – Heeft je kind al coronaklachten? Dan is dit Oxymax-mondkapje een uitkomst! Dit kapje is bijna helemaal transparant en sluit de mond en neus goed af. Ideaal voor kinderen die graag wat extra zuurstof lusten!

 
Deel dit artikel: