23 ℃

De 3 hipste plekken om vandaag virussen uit te wisselen

Foto: Z. Jacobs / Shutterstock.com

Ondanks het advies om binnen te blijven trekken mensen er massaal op uit. Nu de horeca gesloten is, proberen veel mensen iets op te lopen in de natuur. En er is keuze genoeg, want behalve het coronavirus waart ook het traditionele griepvirus nog rond. Dit zijn volgens Nederlanders de populairste plekken om je te laten besmetten.

Het strand – Vanwege het mooie weer gaan we massaal naar de kust. Zandvoort, Egmond of Katwijk? Je mag er nog gewoon naartoe! Maar let op: Nederland heeft brede stranden, waar je gemakkelijk anderhalve meter afstand kunt houden. Hierdoor loop je het risico dat je aan het einde van de dag alsnog met lege handen naar huis gaat.

Het park – Dankzij het coronavirus hebben veel mensen de parken herontdekt. Het park is een heerlijke plek om mensen te ontmoeten en duizenden mensen maken daar dankbaar gebruik van. Vooral in de grote steden is de ruimte beperkt, dus de kans is groot dat je jouw besmetter daar tegen het lijf loopt.

De supermarkt – De hele dag binnen blijven vindt niemand leuk. De pretparken zijn helaas gesloten, maar gelukkig is de supermarkt nog open. Zélfs op zondag! Boodschappen heb je nou eenmaal nodig, dus met een tripje naar de supermarkt maak je jouw besmetmoment ook nog een beetje nuttig. Heb je nog genoeg toiletpapier?

 
Deel dit artikel: