13 ℃

Rob: “Dat kind is háár probleem”

Voor alleenstaande moeders is het niet makkelijk om een nieuwe partner te vinden. Twee jaar na haar scheiding vond Simone Kesselink toch weer de liefde. Haar nieuwe vriend Rob heeft wel een paar eisen.

zij-wilde-kinderen-niet-ik“Eigenlijk zat ik helemaal niet te wachten op een gescheiden vrouwtje”, geeft Rob toe. “Ze nam toch een rugzakje mee en laten we eerlijk zijn: heel knap is ze niet. Maar ze kan wel lekker koken en een vrouw heeft toch een man nodig. Dus ik dacht: vooruit dan maar.”

Het begon met wat losse afspraakjes, maar inmiddels woont Simone al bijna twee maanden in Rob’s huis. “Haar kind wilde ik er liever niet bij, maar Simone stond erop. Nou, toen hebben we wel even duidelijke afspraken gemaakt”, grinnikt de 35-jarige onderhoudsmonteur. “Ten eerste is het niet mijn kind. Ik wil er niets mee te maken hebben. Ten tweede wordt hier in huis niet gejankt. Vooral niet als er voetbal op televisie is. En dat geldt ook voor dat kind.”

Volgens Rob is een bedankje best op z’n plaats. “Simone mag enorm blij zijn dat ze na haar scheiding weer een man heeft getroffen. Ze heeft het immers al een keer verprutst. En nu gaat Simone een biertje halen, hè schat?” Simone knikt en staat op.

 
Deel dit artikel: