14 ℃

D66-leider Rob Jetten (21) werkt aan autobiografie

Volgende week verschijnt een onthullende autobiografie van politiek leider Rob Jetten. In het boek ‘Mijn Leven Aan De Top’ blikt hij terug op zijn carrière als fractievoorzitter van D66 tot nu toe.

Foto: Edwtie / Levien Willemse / Wiki Commons CC

Rob Jetten trad al op jonge leeftijd aan als politiek leider van D66. “Er is in al die tijd natuurlijk ontzettend veel gebeurd. Hoogtepunten, maar ook dieptepunten. Het leek me goed om mijn herinneringen eens op papier te zetten”, aldus Jetten.

Jetten belooft met zijn boek een rauw inkijkje in de Haagse politiek. “Gewone mensen hebben geen idee over hoe het er in de Tweede Kamer werkelijk aan toe gaat. Ze zien wel eens debatten op tv, maar daar blijft het bij. Ik zit er natuurlijk midden in.”

In zijn boek beschrijft Jetten zijn belangrijkste prestaties als politiek leider. Daarnaast bevat het boek grappige anekdotes, bijvoorbeeld over het spraakmakende interview met Frits Wester. “Op elke vraag die hij stelde gaf ik hetzelfde antwoord. Hilarisch!”, brult Jetten. “Leuk om dat na al die tijd nog eens terug te lezen.”

 
Deel dit artikel: